събота, 18 декември 2010 г.

Анна Оливър посетила Майли в Ню Орлиънс

Анна Оливър , която както знаем е заснела скандалното бонг видео на Майли , е била с нея в Ню Орлиънс няколко дена след като видето беше разпространено из интернет.
Анна,която след случая започна да получава заплахи и обиди от фенове , е летяла право от Ел Ей към Ню Орлиънс , за да се срещне с Майли.
Източник твърди , че тя е била на снимачната площадка на новия филм на Майли по рано тази седмица , но Дисни звездата и е казала , че е необходимо да се върне обратно в Лос Анджелис , за да може Майлс да се концентрира над работата си.
Друг източник от Луизиана ( където е Ню Орлиънс ) споделя , че Майли е много съсредоточена над заснемането на филма и се опитва да промени всичко.Източникът добавя , че Майли спортува по два часа и половина всеки ден и въобще не излиза на партита.Тя наистина се срамува от случилито се и съжалява много за това , което е правила във видеото и въобще , че е излязло на бял свят.
Майката на Майли , Тиш , е постоянно до дъщеря си , за разлика от баща и Били Рей , който в последните седмици прекарва времето си в Нешвил.

'Сега , когато снимките на филма са започнали , Майли си ляга рано всяка вечер и няма време за партита' - издава поредния източник.

Кредит MileyCyrusFen :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар