четвъртък, 7 април 2011 г.

HollywoodLife за Миам

Преди няколко дни видяхме отново заедно Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт, с когото поп принцесата поддържаше връзка до края на 2010 година, но изглежда сега холивудската двойка се опитват да възобновят връзката си. Ето какво споделят от HollywoodLife за Миам:

Има слухове, че Майли и Лиам сe опитват отново да са заедно и сега ние можем да потвърдим, че е вярно! Източник, близък на Майли даде подробности за тях пред HollywoodLife, за това какво се случва около двойката като споделя, че Били Рей и Тиш са готови да помогнат на дъщеря си отново да е със красивия австралийски актьор. Ето думите на източника:

"Майли е толкова щастлива, защото родителите й са отново заедно след дългата пауза във връзката им и според мен сега е ред и дъщерята да осъзнае, че има нужда от старата си половинка в живота си. Освен това Били Рей и Тиш оважават Лиам и ще са доволни ако ги видят отново заедно!"

След това го питали дали те са много добри приятели или Миам се завърна отново заедно? Човека отговаря:

"Те вече започнаха да поддържат връзка, като се вземе предвид, че Били Рей и Тиш не си бяха толкова близки в последните месеци, но все пак се сдобриха, тъка че можем да очакваме Миам да се завърне. Пък и Сайръс наскоро разкри в интервю, че не е сама, може би е говорела за Лиам Хемсуърт."

Ако се съберат много ще се радвам!За мен те са чудесна двойка! ♥ И кредит на Miley-Ray-Online :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар