понеделник, 2 май 2011 г.

Четири тайни за 'Gypsy Heart Tour' !


Бразилското списание 'Capricho' разкри пред читателите 4 тайни за турнето на Майли 'Gypsy Heart Tour'. Певицата ще изпълнява също стари нейни песни и всеки един концерт ще продължи около 80 минути (1 час и 20 минути), но освен това прочетете всичките 'Gypsy Heart Tour' тайни:

    1. Всяко едно шоу ще продължи около 80 минути и около 5/6 костюмни промени. В допълнение към Майли и бандата й от музиканти, поп принцесата ще бъде придружена и от отбор от 10 танцьора. Обещано е, че хореографията на шоуто ще привлече нашето внимание!

      2. Въпреки, че в репертоара на концерта са включени главно парчета от най-новия й албум, тя ще изпълни и някои стари хитове, '7 Things ; Party In The U.S.A ; Permanent December ; Kicking & Screaming и Stay' са потвърдени в сетлиста. Сайръс ще представи и някои кавъри. Дали някоя песен на Шакира е възможно да бъде включена?

    3. Сцената ще има централен монитор и странични платформи, където певицата ще се движи. Това означава, че ще бъде много близо до хората! Екипът на Майли също заяви, че това турне ще бъде "по-поглъщащо" от предното 'Wonder World Tour'. Дори има слухове, че по време на шоуто ще гърмят фойерверки!

    4.Феновете на Хана Монтана няма да бъдат забравени! По време на представянето хубавицата ще изпълни 7 песни от предаването. Ще пее и 'The Best Of Both Worlds'.

Няма коментари:

Публикуване на коментар